PaRADA MICILOR BICICLISTI

Piata UNIRII – Cluj-Napoca – 3 iunie 2023

Asa a fost la Parada in 2022 in Bucuresti

Mii de copii fericiti pe biciclete.

n 3 iunie, în Cluj-Napoca – Piața Unirii, oprim mașinile și ne urcăm pe biciclete. Cu familia în pluton, pedalăm și ne distrăm în centrul municipiului, pe carosabil, în zona aripii de est a pieței! Intra și tu în cea mai frumoasă poveste pentru copii, powered by Itsy Bitsy un eveniment organizat de Go4fun cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Participarea este gratuita!
Pe 3 iunie sărbătorim într-o zi cât alții în trei :
• Ziua internațională a copilului (1 Iunie)
• Ziua mondială a bicicletei (3 Iunie)
• Ziua mondială a mediului (5 Iunie)
și lansăm o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător. Evenimentul este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă.
Unde? Piața Unirii – aripa de est. Traficul auto este restricționat.
PARADA MICILOR BICILIȘTI – copiii sunt invitați de Go4Fun să parcurgă probele și jocurile pregătite special pentru ei pe carosabil.
În ordinea în care doresc, de câte ori doresc, fără a fi un concurs, ci doar o plimbare relaxată pe biciclete alături de prieteni bicicliști.
Vor fi pregătite probe de abilități adaptate fiecărei categorii de vârstă:
Plimbări în pluton cu respectarea regulilor de deplasare în grup ale bicicliștilor
Pedalare printre jaloane cu respectarea indicatoarelor de circulație
Jocuri pe bicicleta
Zona de relaxare creativa și în siguranță, cu însușirea prin joc a regulilor de circulație specifice bicicliștilor
Detalii și înscrieri pe pagina go4fun.ro/paradamicilorbiciclisti/
Dacă vrei să fii voluntar ai aici link de înscriere în procesul de selecție până pe 28 mai tiny.cc/voluntari_parada. Îți mulțumim!
Parada Micilor Bicicliști are ca scop promovarea mersului pe bicicletă, în siguranță, în rândul copiilor, de la cea mai fragedă vârstă și își propune să-i învețe pe cei mai tineri bicicliști regulile care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, atât individual, cât și în pluton, într-un mediu sigur, relaxat și plin de veselie – ferit de orice trafic rutier.
Pe biciclete mari sau mici, cu sau fară pedale,cu sau fară roti ajutătoare, pedalăm la Parada Micilor Bicicliști.
Parteneri: Decathlon, SaladBox, Lactate de Ibanesti, Maros Bike, Federatia Biciclistilor din Romania, Clubul de Cicloturism Napoca. Parteneri media: Radio Itsy Bitsy si FreeRider.ro
Vreau sa fiu voluntar
Vreau sa fiu sponsor
GO4FUN Romania